+359876338235 contact@3keyrooms.com

Подари ваучер

Търсите специален подарък за специални хора? Да е уникален, нетрадиционен, незабравим и мно-о-о-го впечатляващ? Това е загадъчна ситуация, от която можете да откриете изход за по-малко от 60 минути.

Игра в 3 Key Rooms!

Дарете близките си с ИЗЖИВЯВАНЕ! Дали ще е по специален повод - рожден ден, имен ден, моминско/ергенско парти, Коледа, Св. Валентин или по още по-специален повод – любовна среща или дори

предложение за брак… Изберете вие!

Свържете се с нас на телефон +359 876 33 82 35 или +359 888 86 16 68 и предплатете игра за екипа, на който искате да направите незабравим подарък. След като уточним подробностите, ще създадем за вас код и запомнящ се ваучер в духа на темата на тази от  ТРИКИ Стаите ни, която изберете. Можете да го получите веднага под формата на PDF или да го подготвим на хартиен носител в подаръчно пликче. Цената на ваучерите ни е на стойността на играта за съответния брой хора – без надценка за оформлението на вашия подарък. 

Получателят на ваучера сам ще избере кога да играе неговият екип. Единственото, което трябва да направи, е да резервира през сайта, като в полето за бележки въведе кода от ваучера. Валидността на ваучера е 3 месеца от датата на издаване. 

За подробности и още идеи за вашите празнични поводи,

свържете се с нас

на телефон +359 876 33 82 35 или +359 888 86 16 68.

Предложението не включва предоставяне на парти зона. Продължителността на играта заедно с времето преди влизането и след излизането от стаята е фиксирано – общо 1 час и 30 минути.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон (задължително)

За коя стая

От кого е подарен ваучерът (пример: "от агентите", "от готините приятели", "от сем. Петрови" и т.н.)

За кого е предназначен ваучерът (пример: "за сем. Георгиеви", "за най-готиния рожденик", "за шампионите в състезанието по продажби" и т.н.)

За колко души е предназначен ваучерът

Допълнителни бележки