+359876338235 contact@3keyrooms.com

Подари ваучер

Търсите специален подарък за специални хора? Да е уникален, нетрадиционен, незабравим и мно-о-о-го впечатляващ? Това е загадъчна ситуация, от която можете да откриете изход за по-малко от 60 минути.

Игра в 3KEY!

Дарете близките си с ИЗЖИВЯВАНЕ! Дали ще е по специален повод - рожден ден, имен ден, моминско/ергенско парти, Коледа, Св. Валентин или по още по-специален повод – любовна среща или дори

предложение за брак… Изберете вие!

Как да заявите 3KEY Ваучер за игра? Попълнете формата по-долу. Вашите имена, телефон и e-mail са ни нужни административно, за да се свържем с вас. В полето “Допълнителни бележки” можете да ни напишете в какъв вид предпочитате да получите ваучера: в електронен като pdf (получавате го бързо по мейл и заплащате по банков път) или в подаръчен вид (на хартиен носител и опакован така, че да го поднесете веднага – получава се от нашите офиси и може да се заплати на място в брой). След това ние ще ви потърсим за доуточнения. Моля, ако поръчката ви е спешна, свържете се с нас по телефон веднага, за да я задвижим максимално бързо!

Ваучерът се издава за конкретна Стая и е персонализиран. Тъй като ние искаме да поднесем емоция на вашите специални хора, с ваучера си те ще получат тематично въведение в историята на посочената Стая, поднесено като мил подарък. 

Получателят на ваучера сам ще избере кога да играе неговият екип. Той може да реши да смени избраната Стая или да играе в по-голям от предплатения състав участници, като заплати съответната разлика в цените. Резервацията се прави лесно през сайта, като в полето за бележки се въвежда кода от ваучера. Валидността на ваучера е 3 месеца от датата на издаване. 

Цените на 3KEY ваучерите са равни на цените на игрите в съответната Стая за съответния брой хора. (За “Детективът & Машината на времето” и “МаТРИК” те са 60 лв за игра за 2-ма + 20 лв/допълнителен човек (2 до 6 души в един екип). За игра в “Тайният бар на Ал Капоне” цените са 70 лв за екип от 2-ма + 20 лв/допълнителен човек, като екипът може да бъде от 2 до 7 играча.)

Продължителността на играта заедно с времето преди влизането и след излизането от стаята е фиксирано – общо 1 час и 20 минути.

За подробности се свържете се с нас

на телефон +359 876 33 82 35 или +359 888 86 16 68.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон (задължително)

За коя стая

От кого е подарен ваучерът (пример: "от агентите", "от готините приятели", "от сем. Петрови" и т.н.)

За кого е предназначен ваучерът (пример: "за сем. Георгиеви", "за най-готиния рожденик", "за шампионите в състезанието по продажби" и т.н.)

За колко души е предназначен ваучерът

Допълнителни бележки