+359876338235 contact@3keyrooms.com

Подари ваучер

3KEY Подаръчни ваучери

Търсите специален подарък за специални хора? Да е уникален, впечатляващ и да го получите бързо?

Ваучер за игра в 3KEY!

Какъвто и да е поводът: рожден ден, имен ден, моминско/ергенско парти, награда за постижения, Коледа, Св. Валентин, любовна среща, предложение за брак… вие ще дарите близките си с ИЗЖИВЯВАНЕ вместо вещ. 

Как да заявите 3KEY Ваучер за игра? Попълнете формата по-долу. В полето “Допълнителни бележки” можете да напишете в какъв вид предпочитате да получите ваучера: в електронен като pdf (получавате го бързо по мейл и заплащате по банков път) или в подаръчен вид (на хартиен носител и опакован така, че да го поднесете веднага – получава се от нашите офиси и може да се заплати на място в брой). След това очаквайте да ви потърсим за доуточнения. Моля, ако поръчката ви е спешна, свържете се с нас по телефон веднага, за да я задвижим максимално бързо!

Ваучерът се издава за конкретна Стая и е персонализиран. Можем да го подготвим както на български, така и на английски. С него вашите специални хора ще получат тематично въведение в историята на посочената Стая, поднесено като мил подарък.  Ваучерът за Детектива е под формата на ръчно подготвен свитък с восъчен печат. За MaTRICK Стаята сме подготвили филмов плакат със закодирана снимка на получателя в ролята на Избрания. Барът на Ал Капоне ще ви впечатли с вестник, където снимката на получателя ще съобщава кой опасен мафиот се изидирва (Wanted!)

Получателят сам ще избере кога да играе. Може да реши да играе в по-голям от предплатения състав участници, като заплати съответната разлика в цените. Резервацията се прави лесно през сайта, като в полето за бележки се въвежда кода от ваучера. Валидността на ваучера е 3 мес. от датата на издаване. 

Цените на 3KEY ваучерите са равни на цените на игрите в съответната Стая за съответния брой хора. Игра за 2-ма = 70 лв, 3-ма = 90 лв, 4-ма = 120 лв, 5-ма = 140 лв, 6-ма =160 лв и 7 (важи само за Стаята “Тайният бар на Ал Капоне”) = 180 лв. 

За подробности се свържете се с нас

на телефон +359 876 33 82 35 или +359 888 86 16 68.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон (задължително)

За коя стая

От кого е подарен ваучерът (пример: "от агентите", "от готините приятели", "от сем. Петрови" и т.н.)

За кого е предназначен ваучерът (пример: "за сем. Георгиеви", "за най-готиния рожденик", "за шампионите в състезанието по продажби" и т.н.)

За колко души е предназначен ваучерът

Допълнителни бележки

Условия за ползване и Политика за защита на личните данни.