+359876338235 contact@3keyrooms.com

Мнения за нас

 • image2

 • книга за „Мнения и препоръки“

  За първи път идваме в 3KEY Rooms (а аз и половината за пръв път сме в подобна стая). Беше страхотно! Беше весело! Беше сплотяващо! Беше фан-тас-тично! Ще дойдем пак! Ще задобреем! Ще спасим света!

  От
  Стая: "МаТрик"
 • Препоръки от блогъри

  Влизаме, в Матрицата влизаме бе хора! Ако сте гледали филма, знаете че той промени представите за кино, смени напълно изискванията към всичко, което излезе след този филм, и като начин на снимане, и като възприятие. Тук, е същото. Както във всички стаи по които са работили, и тук вниманието към детайла е потресаващ. Всяко малко символче, всеки предмет, всяка загадка е на място и има само една цел, да се почувстваш като Нео и да забравиш къде си, да се пренесеш в един друг свят, където те преследват агенти и трябва да спасиш себе си. Тази стая има всичко необходимо, динамика, движение, wow ефект, уникални загадки и избор – защото на финала всеки трябва да избере, червеното или синьото хапче? Независимо дали сте фен на Матрицата или не, тази стая е от задължителните, в смисъл няма избор трябва ли да играем или не трябва, отговорът е само един- ТРЯБВА. А ако гледате филмa преди посещението, само ще се накефите още повече.

  От
 • Фейсбук мнения и препоръки

  Оценка отлично даже е малка. Невероятен екип, невероятни загадки... Като фен на куестовете повече от 20 години, ще ви кажа че ме накарахте да се почувствам като участник в реална компютърна игра... А отношението на екипа е просто нямам думи... Усмихнати хора, отзивчиви... Направихте вчерашната вечер незабравима за целият ни отбор, а за мен и моята любима я направихте уникална...... Благодаря още веднъж и ще се видим много скоро за да участваме в останалите Ваши приключения...

  От
 • книга за „Мнения и препоръки“

  Най-добре прекарания 1 час с приятели от много време насам! Сработване, напрежение, вълнение, удовлетворение. Най-якото е, че (точно като в живота) намираш отговори на въпроси и ключове, които по това време не ти трябват, но в бъдещ момент се оказват жизнено важни. Много сте яки! Трябват още като вас!

  От
 • книга за „Мнения и препоръки“

  Хората пренесоха реалния живот във фб и виртуалния – на живо! Welcome to the real world! Брутални experience и усещания + че сте пичове! 3KEY!!!

  От
  Стая: "МаТрик"
 • книга за „Мнения и препоръки“

  Отбор Ракета се запазли по историята на 3key Rooms и пламъкът на приключението се разгоря след посещението ни! Внимавайте, ще се завърнем! Пожелаваме ви още цяла къща с нови приключения, много нови креативни решения на задачите, страхотни нови приключенци и така... Успех!

  От
 • книга за „Мнения и препоръки“

  Сигурно е проработила машината на времето, защото не усетихме как мина този час. Детективът е страхотен, загадките също! Благодарим!

  От
  Стая: "Детективът и Машината на времето"
 • книга за „Мнения и препоръки“

  <3 И трите ви стаи са супер! <3 Направени са чудесно за всякакви възрасти! <3 Забавлявахме се много! <3 Oбичаме ви! <3

  От
 • image3