+359876338235 contact@3keyrooms.com

3KEY Escape Rooms

Детективът и Машината на времето

The Tricky Escape Game in Sofia - The Detective has to hide the Time Machine. Can you reveal the secret? Many puzzles and riddles are waiting for you.

Детективът и Машината на времето

Когато поверяват опазването на едно нечувано изобретение в ръцете на Детектива, той разбира, че мисията му надхвърля обичайното. И се зарича да опази творението от неправилните хора…
Достойни ли сте да разгадаете тайната на Машината на времето? Влезте в ролята на детективи, открийте уликите, разрешете трики загадките! Имате 60 мин.

Ще се потопите в изтънчена ретро атмосфера, вдъхновена от велики детективи като Шерлок Холмс и Еркюл Поаро. Интериорът  и авторските загадки са подбрани така, че да се почувствате в друг свят. Всъщност, може и да ви се прииска да не се връщате обратно.

Тази тематична Стая препръчваме за: начинаещи и напреднали играчи; любители на хаотичния геймплей; ценители на  комфортната атмосфера; за романтични поводи; за млади играчи (12+ г). Отимален брой играчи в екип: 4-5 души.

Адрес: бул. Васил Левски 102 – 3KEY Rooms. 

 За големи компании (до 12 души) препоръчваме успоредни игри в двете Стаи на същия адрес (“Детектива” и “МаТРИК”). Начален час в такъв случай е междинният час в графиците им. За запазване на успоредни игри се изисксва капариране.

The MaTRICK Стаята

МаТРИК Стаята - ескейп игра с технологични пъзели. 3KEY Rooms

The MaTRICK

Отвори очи. Светът ограничава мисълта ти. Всеки ден. Всеки миг. Помисли. За тълпата, която ти задава отговори вместо въпроси. За трафика, който преначертава посоката ти. За технологиите, които закодират връзките ти. Твоята мисъл е пленник на невидима система за контрол. Влез в The MaTRICK Стаята. Използвай ума си. Победи системата. Отключи съзнанието си. Имаш 60 мин.

Авторски пъзели от ново поколение. Визуална прецизност. История, която ще пробуди мисълта ти за загадки и трики интерпретации. Събуди се. Избраният си ТИ! 

Играта не изисква математически, програмистки или други специални познания. Не е задължително да сте гледали филмът “Матрицата”, макар че това би допринесло за изживяването ви.

Тази тематична Стая препоръчваме на: ценители на escape жанра; любители на относително линейния геймплей; фенове на култовия филм “Матрицата”; отбори, обичащи WOW ефекти на ниво технологии. Оптимален брой играчи в екип: 2-4 души.

Адрес: бул. Васил Левски 102 – 3KEY Rooms.

 За големи компании (до 12 души) препоръчваме успоредни игри в двете Стаи на същия адрес (“Детектива” и “МаТРИК”). Начален час в такъв случай е междинният час в графиците им. За запазване на успоредни игри се изисксва капариране.

Тайният бар на Ал Капоне

The Escape Bar of Al Capone by 3 Key Rooms

Тайният бар на Ал Капоне

Сухият режим в САЩ – епоха на забрани, от която лошите момчета на Америка са знаели как да се възползват. Ал Капоне изгражда своята мафиотска империя благодарение на контрабандния алкохол, хазарта и секси забавленията. Заповядайте на гости в Тайния му бар. Разберете колко ТРИКИ мафиоти сте по душа. Имате 70 мин.

Препоръчваме Бара на лица над 18 години, тъй като атмосферата и екстрите в Стаята не спестяват секси аспектите на мафиотския бизнес. Освен това играчите имат ограничен достъп до слаб алкохол. Ако тези особености на “Тайният бар на Ал Капоне” ви безпокоят или искате да отпразнувате рожден ден на деца над 12 години с игра при нас, не се безпокойте. Лесно можем да съкратим играта до 60-минутна класическа версия, подходяща за млада и по-консервативна публика.

В играта няма страшни елементи и няма участие на външи за играещия екип лица. Стаята се препоръчва за отбелязване на рождени дни, ергенски и момински партита, за ценители на бар забавленията и веселите компании. Оптимален брой на участниците в екипа 5-6 души.

Адрес: гр. София, ул. Цар Самуил № 50А в безистена до “Бар Зар”, етаж 4. 

Игралите тази Стая могат да я наемат като парти терен. Потърсете ни за подробности.

Spectrooms 500x500

3KEY е горд член на SPECTROOMS -

Kолективът с най-разнообразни жанрови ескейп игри в София.

В Стаите ни можете да получите каталожна книжка или ако вече разполагате с такава,

да ползвате отстъпка по условията на промоцията.