+359876338235 contact@3keyrooms.com

3KEY Escape Rooms

Детективът и Машината на времето

The Tricky Escape Game in Sofia - The Detective has to hide the Time Machine. Can you reveal the secret? Many puzzles and riddles are waiting for you.

Детективът и Машината на времето

Когато поверяват опазването на едно нечувано изобретение в ръцете на Детектива, той разбира, че мисията му надхвърля обичайното. И се зарича да опази творението от неправилните хора…
Достойни ли сте да разгадаете тайната на Машината на времето? Влезте в ролята на детективи, открийте уликите, разрешете трики загадките!

Ще се потопите в изтънчена ретро атмосфера, вдъхновена от велики детективи като Шерлок Холмс и Еркюл Поаро. Интериорът  и авторските загадки са подбрани така, че да се почувствате в друг свят. Всъщност, може и да ви се прииска да не се връщате обратно.

Адрес: бул. Васил Левски 102 – 3KEY Rooms. 

На този адрес можете да изиграете и “МаТРИК” Стаята.
За големи компании (до 12 души) препоръчваме успоредни игри в двете Стаи. Начален час в такъв случай е междинният час в графиците им.

The MaTRICK Стаята

МаТРИК Стаята - ескейп игра с технологични пъзели. 3KEY Rooms

The MaTRICK

Отвори очи. Светът ограничава мисълта ти. Всеки ден. Всеки миг. Помисли. За тълпата, която ти задава отговори вместо въпроси. За трафика, който преначертава посоката ти. За технологиите, които закодират връзките ти. Твоята мисъл е пленник на невидима система за контрол. Влез в The MaTRICK Стаята. Използвай ума си. Победи системата. Отключи съзнанието си.

Авторски пъзели от ново поколение. Визуална прецизност. История, която ще пробуди мисълта ти за загадки и трики интерпретации. Събуди се. Избраният си ТИ! 

Играта не изисква математически, програмистки или други специални познания. Не е задължително да сте гледали филмът “Матрицата”, макар че това би допринесло за изживяването ви.

Адрес: бул. Васил Левски 102 – 3KEY Rooms.

(На този адрес можете да изиграете и “Детектива & Машината на времето”.
За големи компании (до 12 души) препоръчваме успоредни игри в двете Стаи. Начален час в такъв случай е междинният час в графиците им)

Тайният бар на Ал Капоне

The Escape Bar of Al Capone by 3 Key Rooms

Барът

Сухият режим в САЩ – епоха на забрани, от която лошите момчета на Америка са знаели как да се възползват. Ал Капоне изгражда своята мафиотска империя благодарение на контрабандния алкохол, хазарните заведения и нечистите сделки. Да си в съюз с него носи опасни ползи. Ами ако се опитате да разгадаете бизнеса му и да станете новите владетели на мафията?

Заповядайте на гости в Тайния му бар. Разберете колко ТРИКИ мафиоти сте по душа. 

Адрес: гр. София, ул. Цар Самуил № 50 до “Бар Зар”, етаж последен. 

Стаята е временно затворена за подобрения. Графикът за резервации скоро ще бъде отворен.